Alege să imortalizezi clipele cu adevărat importante din viața ta cu un cadou original. Oferă-ți ție și celor dragi un desen ÎnCreion,

creat după propriile dorințe

Alege să imortalizezi clipele cu adevărat importante din viața ta cu un cadou original. Oferă-ți ție și celor dragi un desen În.Creion,

creat după propriile dorințe

Ce poți alege?

Poți alege dintre mai multe variante și dimensiuni, în funcție de preferințele tale. La cerere, se pot realiza și portrete de familie după un colaj format din mai multe fotografii.

Dimensiuni Portret

13×18 cm

21×29,7 cm (A4)

30×40 cm

Evoluție 30×40 cm

Preț

13×18 cm: de la 200 lei (maxim două personaje)

21×29,7 cm (A4): de la 350 lei (maxim patru peronaje)

30×40 cm: de la 450 lei (maxim șase personaje)

Evoluție 30×40 cm: 600 lei (preț fix – colaj cu același personaj la trei vârste diferite)

Prețul de bază este indiferent de numărul de personaje însă acesta poate să difere în funcție de complexitatea pozei de referință (ex.: păr creț, poze diferite, păr facial etc.) sau cerințele extra (scos/adaugat elemente, corecturi etc.).

Pentru o mai bună calitate a portretelor și pentru a se păstra claritatea imaginilor, acestea trebuie trimise pe email deoarece pozele cu o rezoluție inferioară pot interfera cu produsul final și acuratețea acestuia. Rama este inclusă în prețul de bază. Transportul variază în funcție de destinație și greutatea coletului.