Cum comanzi un portret ÎnCreion

Portret de familie ÎnCreion.ro

Nu cred că am explicat până acum care este procedeul pentru plasarea unei comenzi. Sper că aici să găsești toate informațiile necesare cât mai detaliat 😬. În caz că mai dorești să afli ceva, spune-mi în comentarii.

De regulă, perioada de predare a unei comenzi (începând de la confirmarea acesteia) este de trei săptămâni. În ultima perioadă, ofer un interval între trei și patru săptămâni. Înainte de sărbători, perioada crește până la patru săptămâni sau mai mult. Am început cu această informație importantă pentru că te ajută să știi cu cât timp înainte să mă contactezi. Nu fac excepții și nu percep taxă de urgență.

Pentru ca desenul să iasă cu cât mai multe detalii și fidel cu persoana, am nevoie de poze de bună sau foarte bună calitate.

Exemplu de poza de referinta, familie

🤔Ce înseamnă asta? Nu este obligatoriu ca pozele să fie făcute de un fotograf. Sunt foarte bune și pozele făcute cu propriul telefon (atenție la pozele făcute cu camera din față și la lumina slabă). Ba chiar și pozele vechi scanate sunt în regulă. Contează ca acestea să nu fie descărcate de pe platformele de socializare, să nu fie capturi de ecran (screenshot), să nu fie editate în aplicațiile de editare (filtru, crop, cut etc.) și să nu fie trimise/primite pe messenger sau whatsapp. Calitatea acestora scade și refuz aceste imagini. Sigur, mai există norocul să fie bune pozele trecând prin aceste procedee. Pentru a spune dacă e ok sau nu, am nevoie ca poza (pozele) să îmi fie trimisă pe adresa de mail increion.ro[@]gmail.com. Dacă nu te poți decide la o singură poză, putem discuta pe messenger înainte și alegem împreună rapid una finală (sau două-trei) pe care o vei trimite pe… mail.

Acel mesaj de e-mail trebuie să conțină numele și prenumele pentru că voi emite factura. Încasez doar prin bancă sau transfer bancar. Comanda este confirmată la achitarea avansului de 50% din valoarea comenzii. Atenție! Doar atunci confirm comanda! Acest avans nu se restituie dacă se anulează comanda mai târziu de perioada de predare menționată. Sunt cazuri în care se plasează și se confirmă comenzi cu două-trei luni în avans. În aceste situații, accept anularea comenzii nu mai târziu de două săptămâni înainte de predare. Restul de 50% se achită la final, când trimit poza cu desenul sau în ziua predării, însă tot prin transfer bancar. Comanda nu o predau decât când s-a achitat tot.

rame folosite increion

Rama este inclusă în preț. Folosesc un singur model de ramă, în două nuanțe – alb-gri și maro.

Pentru municipiul Iași, predarea se face personal în cartierele Dacia sau Copou. Dacă se dorește predare la domiciliu, se apelează la curier/glovo/uber. Deci da, se adaugă și prețul curierului.

Nu trimit prin poștă pentru că îmi este teamă de felul cum ar fi manevrat coletul și nu vreau să risc vreo neplăcere.Pentru expediere în țară, folosesc platforma de curierat colete-online. Prețurile au crescut și acolo (cum, de altfel, au crescut peste tot) și sunt nevoită să mai adaug minim 22 lei pentru acest serviciu. Spun minim pentru o comandă de un singur tablou. Dacă sunt mai multe, greutatea coletului este mai mare și crește și costul pentru transport.

Este foarte important ca orice cerință extra să fie specificată de la început și nu la momentul finalizării portretului. Când portretul este finalizat, greu se mai pot face modificări pe acesta.

La final vei primi un desen în ramă, ambalat în hârtie natur și cu instrucțiuni de îngrijire, gata de oferit cadou. ❤

Dacă mai sunt nelămuriri, te rog, scrie în comentarii pentru a-ți răspunde acolo. Voi pregăti un articol special cu și despre prețuri.

Cu drag,

Roxana H

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

× Bună! Hai să discutăm