Primul festival de excepție

Mi-am dorit foarte mult să particip la un festival ca expozant iar dorința mi s-a îndeplinit!

La ce festival am participat? La unul cu și despre animale – Animal Fest by USV Iași. Am sperat să atrag iubitorii de animale spre desenele ÎnCreion. Nu știu dacă am reușit asta dar știu sigur că eu m-am simțit super bine!

Totul s-a întâmplat foarte repede. Până la eveniment am zis că am timp suficient pentru pregătiri. Nu avem nici o idee cum să amenajez cortul. Nu aveam nimic…Timpul a zburat și m-am trezit că mai sunt 3 zile până la eveniment… În panică mare, am început să întreb pe grupurile de mame antreprenor în speranța că voi găsi pe cineva de la care să închiriez niște panouri. Eh… după câteva recomandări și sfaturi, am ajuns să iau legătura cu Cecilia de la Magazia Morăriței pentru a o întreba dacă mă poate ajuta cu o minunăție de panou cu rafturi. M-a ajutat cu mai mult de atât. SoțuI ei mi-a construit și mie, nu unul, ci două panouri cu rafturi modulare!! Am fost în extaz!!! 

La festival nu am fost singură. Am invitat-o și pe Nelea de la Nelea’s Art. O cunoști? Pictează super frumos! Are un talent fenomenal! Pictează atât tablouri, cât și tricouri, genți, geci de blug, semne de carte și nu numai. Recomand să o urmărești și să ii oferi susținere de orice fel.

Am făcut o alegere super să o invit pe Nelea. Am avut două zile la dispoziție să ne cunoaștem mai bine, față în față și am realizat amândouă că ne înțelegem de minune. Iar picturile ei au colorat cortul nostru monoton.  Am interacționat cu vizitatorii, ne-am ajutat una pe cealaltă și am pus talentul la treabă pe loc.

Ce am vrut să redau cu această aranjare? Am vrut să ofer senzația de o cameră de artist cu haine pline de culoare peste tot, cu tablouri preferate prin toate colțurile camerei și cu biroul arhiplin cu ustensile de pictură și desen. Ce zici? Am reușit? Mie îmi place la nebunie ce a ieșit!

A fost foarte multă lume la eveniment. Foarte multă! Dar au și avut de ce să vină. A fost organizat un concurs canin, au fost spectacole cu cai și câini de la poliția de frontieră, prezentarea facultăților și ale lor atuuri, standuri ale unor producătorii locali ce fac parte din Asociația Producătorilor Locali: Produs în Iași și expoziție cu animăluțe.

Dacă ai venit pe acolo și ne-am întâlnit, îți mulțumesc din nou pentru vizită! Mi-ați umplut ziua de fericire. Cu siguranță îmi doresc să particip și anul viitor la acest eveniment sau, de ce nu, și la altele. De aici am plecat cu un tricou minunat Nelea’ Art!

Cu drag,

Roxana H

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

× Bună! Hai să discutăm